BESÖKSADRESS:
Nya Hundgrottan AB
Döbelnsgatan 93-95
113 52 Stockholm

Telnr: 08-43747137
Mobil: 0722-339101

Öppet:            Måndag-Fredag           07.00-19.00

Lunchstängt:     12.00-13.00

Övriga tider enligt ö.k

POST SKICKAS TILL:
Nya Hundgrottan AB
c/o Sabina Sjölund
Fabriksvägen 5 A
611 73 Vrena 

Det finns idag väldigt många hunddagis, det gör att hundägare utav föstående anledning gärna byter till ett dagis som ligger närmare bostad/arbete.

Vi har alltid väldigt många som vill ha en dagisplats hos oss, det gör att vi prioriterar dem som kan börja per omgående när vi får en ledig plats. Vi ber därför er som ansöker om en dagisplats och som inte accepterar dubbla kostnader att först kolla upp hur lång uppsägningstid ni har på ert befintliga dagis innan ni skickar in en intresseanmälan till oss. 

  • Gäller det hunddagis: Skriv hundens namn, kön, ålder och lite om den. Vi behöver också veta datum för när ni vill att hunden skall börja på dagis.

    Om det gäller tillfälligt dagis så skriv vilka datum det gäller.

    Gäller det hundparkering: Skriv dag(ar) datum samt vilka timmar (max 4 tim/dag)

    Gäller det hundpensionat: Skriv datum och tid för inlämning/hämtning då ni vill att hunden skall vara på pensionat samt hundens namn,kön,ålder och lite om den.

    Inlämning/hämtning kan ske på vardagar 07.00-12.00 samt 13.00-19.00. Helg, aftnar samt röda dagar gäller enligt överenskommelse.

Jobba hos ossVi tar endast emot praktikanter som går på Djurgymnasiet eller Djurvårdarlinjen och som har praktik i minst 2 veckor. 

Vi söker ibland personal på behovsanställning dagar, kvällar nätter samt helger. Känner du att det är något för dig så kan du anmäla ditt intresse via  e-post där du skriver lite om dig själv och vad du har för erfarenheter samt telefonnummer som vi kan nå dig på. För att arbeta hos oss krävs djurvårdarutbildning eller dokumenterad motsvarande erfarenhet samt god hundvana, då man måste kunna handskas med 5-7 hundar när man är ute på promenad. Som person bör du ha ett brinnande intresse för hundar samt  känna att du är en bra ledare som hundarna gärna följer och du bör också ha en väldigt god fysik, då man är ute med hundarna största delen av tiden och du får inte ha något emot städning. 

Det är också väldigt viktigt att du tycker om att ge service. I den här verksamheten händer nya saker hela tiden så vi lägger stor vikt på flexibilitet och att du kan ta egna initiativ, du bör också vara ödmjuk och samarbetsvillig. Din ålder bör vara minst 18 år. Om du söker ett arbete för att kunna tjäna mycket pengar, då är detta inget för dig. De som väljer att arbeta inom denna bransch gör det först och främst för sitt stora intresse för hundar.

Vi arbetar efter mjuka metoder. Känner du att detta passar dig så tveka inte att ta kontakt med oss!

VI BESVARAR INGA FRÅGOR GÄLLANDE JOBB ELLER PRAO PÅ TELEFON. VI TAR ENDAST EMOT FRÅGOR OCH ANSÖKNINGAR VIA E-POST ELLER POST.

POST SKICKAS TILL:
Nya Hundgrottan AB
c/o Sabina Sjölund
Fabriksvägen 5 A
611 73 Vrena